Termenii si conditiile de utilizare sunt aplicabili site-ului www.nuntainsibiu.ro. Vizitarea sau folosirea (ex.: inregistrarea de furnizori, cumpararea produselor, participarea la promotii sau concursuri si orice alte activitati disponibile) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest Site (denumita in continuare Utilizator) confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site.

Ne rezervam dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si conditiile.

Orice fel de comunicare si informatie initiata prin acest Serviciu va fi guvernata de acesti termeni si conditii, ca reprezentand acordul complet, exclusiv si definitiv intre dumneavoastra si www.nuntainsibiu.ro .

 1. CONFIDENTIALITATE

  www.nuntainsibiu.ro va solicita si va putea detine informatii despre dumneavoastra folosite in vederea comercializarii serviciilor si produselor oferite de site-ul nostru. Renuntarea la notificarea prin email sau mesaje text se va putea face oricand prin mijloacele descrise in aceste mesaje.

  Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi politica de confidentialitate.

 2. DREPTURI DE AUTOR

  Continutul paginilor site-ului web www.nuntainsibiu.ro este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate UZINAWEB SRL. Toate materialele (incluzand fara limitari toate articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al UZINAWEB SRL. Nu aveti voie sa modificati continutul acestor pagini. Nu aveti voie sa modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, publicati, reproduceti, creati ceva derivat din orice informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul site-ului.

  Totusi, puteti face download sau copia materialele specifice oferite pentru download sau copiere. Nu le puteti folosi insa pentru scopuri comerciale, acestea fiind destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale. Pentru orice intrebari sau cereri de folosire a materialelor de pe acest website va rugam sa ne contactati prin pagina de contact.

  Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea UZINAWEB SRL, ci numai raspunderea persoanelor respective.

  Toate materialele si informatiile accesibile prin intermediul site-ului sunt proprietatea UZINAWEB SRL, iar drepturile (inclusiv cel de autor) corespunzatoare acestora apartin UZINAWEB SRL, astfel ca orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site inteleg si accepta acest lucru prin simpla trimitere, indiferent de modalitatea de trimitere catre site a informatiilor ori materialelor respective. In acest sens utilizatorii site-ului sunt de acord sa cedeze exclusiv si gratuit, in momentul trimiterii, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare si retransmitere a materialelor cu care au contribuit la site si se obliga in mod expres sa nu trimita, posteze sau publice aceste materiale pe alte site-uri fara acordul expres, scris si prealabil al UZINAWEB SRL.

 3. SECURITATEA MEMBRILOR (FURNIZORI DE SERVICII SI PRODUSE)

  In timpul procesului de inregistrare, vi se va aloca un user si parola care ti se vor transmite prin email. Sunteti responsabil pentru pastrarea confidentialitatii acestei parole si sunteti in intregime responsabil pentru toate activitatile si taxele ce pot aparea prin utilizarea acesteia. Puteti modifica parola si profilul dumneavoastra in orice moment. Sunteti de acord sa anuntati imediat www.nuntainsibiu.ro de orice inadvertente in cadrul profilului, orice utilizare neautorizata, improprie sau ilegala a parolei sau a contului sau orice alta problema de securitate. Este responsabilitatea dumneavoastra sa actualizezi si sa va asigurati ca adresa de posta electronica la care mesajele sunt trimise este cea corecta. www.nuntainsibiu.ro nu este responsabil pentru nici un fel de pierderi, impuneri, daune, cauze de actiune, cheltuieli, judecati, premii, penalitati sau taxe generate de nerespectarea prevederilor prezentei Sectiuni.

  Veti fi notificat sa actualizati aceste date de cate ori intervin modificari in structura profilului dumneavoastra. In cazul in care informatiile furnizate de dumneavoastra se dovedesc false, incomplete sau depasite, ne rezervam dreptul de a respinge inscrierea sau de a va interzice accesul pe acest site.

  Este responsabilitatea dumneavoastra sa va asigurati ca orice utilizator autorizat al contului dumneavoastra www.nuntainsibiu.ro a citit Termenii si conditiile prezentului Acord si intelege ca utilizarea de catre dansul a Serviciului se supune acestor termeni si conditii. Sunteti de acord ca sunteti pe deplin responsabil pentru modul de folosire al Serviciului de catre orice utilizator autorizat si pentru orice consecinta ar rezulta din utilizarea necorespunzatorare a Serviciului sau de incalcarea Acordului de catre o astfel de persoana.

 4. SISTEMUL DE GARANTII

  Noi nu garantam calitatea sau acuratetea informatiilor prezentate sau a serviciilor furnizate. Chiar daca noi facem tot ce este rezonabil posibil in a autentifica informatiile furnizate de membri la inregistrare, nu putem impiedica diverse persoane in a furniza informatii false sau actiona in scopuri ascunse. Noi solicitam fiecarui membru inregistrat sa actioneze in mod onest si etic atunci cand foloseste Serviciul. Cu toate acestea, nu putem fi siguri ca toate informatiile furnizate de membri inregistrati sunt actuale si corecte.

  Va incurajam sa comunicati cu alti membri respectand principiile bunului simt si prudentei. Este responsabilitatea dumneavoastra sa evaluati acuratetea tuturor formelor de garantie oferite de catre furnizori.

  Este reponsabilitatea dumneavoastra sa inregistrati si sa mentineti un Profil corect astfel incat sa primiti oferte si cereri prin www.nuntainsibiu.ro. Acest serviciu si informatiile prezentate pe acest website sunt furnizate "asa cum sunt", iar folosirea acestui serviciu se face complet si exclusiv pe riscul dumneavoastra.

  Atat cat ii este permis de lege, www.nuntainsibiu.ro se deroga de asumarea oricarei garantii exprese sau implicite. www.nuntainsibiu.ro nu ofera nici un fel de garantie ca: serviciul va corespunde cerintelor dumneavoastra, serviciul va fi oportun si fara greseala, rezultatele utilizarii Serviciului vor fi in concordanta cu scopul propus, calitatea Serviciului va corespunde asteptarilor dumneavoastra, sau orice erori ale Serviciului vor fi corectate..

 5. LIMITARI DE RESPONSABILITATE

  www.nuntainsibiu.ro va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in acest site. Vom incerca sa corectam erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, www.nuntainsibiu.ro nu este responsabil pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de dumneavoastra sau de alti membri. In mod expres, sunteti de acord ca www.nuntainsibiu.ro nu va fi responsabil pentru nici un fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importanta majora sau incidentale, incluzand dar fara a se limita insa la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din: utilizarea acestui Serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui Serviciu. Sunteti de acord sa protejati si sa asigurati www.nuntainsibiu.ro si operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune de catre dumneavoastra sau o terta persoana, in legatura cu utilizarea acestui Serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui Serviciu.

 6. LEGI SI JURISDICTIE

  Orice litigiu, controversa sau reclamatie rezultata sau relationata acestor termeni si conditii, sau incalcarea prevederilor sau anularii acestuia, vor fi solutionate conform legii.

 7. TERMENI DE INTRERUPERE SAU SUSPENDARE

  Termenii si conditiile de utilizare devin valabile din momentul accesarii site-ului pana in momentul in care sunt incetate de catre www.nuntainsibiu.ro. De asemenea va putem suspenda sau intrerupe utilizarea acestui Serviciu fara a va anunta in prealabil in cazul in care www.nuntainsibiu.ro considera ca ati incalcat sau nu ati actionat consistent in spiritul termenilor si conditiilor acestui Acord. Sunteti de acord ca www.nuntainsibiu.ro nu isi asuma nici un fel de responsabilitate fata de dumneavoastra sau orice alta terta persoana pentru orice eventuala incetare a accesului dumneavoastra la acest Serviciu.

UZINAWEB SRL isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si conditiile de utilizare in conformitate cu legile in vigoare, fara notificare si fara indeplinirea altor formalitati in prealabil.