Introducere in machiajul de mireasa
Frumusete si dieta

Introducere in machiajul de mireasa

de

Stiu ca esti nerabdatoare sa experimentezi culori si tehnici noi pentru a gasi look-ul perfect pentru nunta ta. Cu tipsurile mele de machiaj intentionez sa te fac sa arati frumoasa si sa ai mai multa incredere in tine in cea mai importanta zi a vietii tale. De asemenea vreau sa subliniez cat de important este faptul ca machiajul este menit sa fie frumos, iar un machiaj frumos spune totul despre culorile pe care le folosim si despre modul de plasare al acestora.

Machiaj roz pentru mirese de Adina Zotinca

Machiajul este folosit pentru a accentua si a ilumina cele mai bune trasaturi, partile forte ale tale, nu pentru a acoperi acestea sau pentru a te deghiza. In loc sa ne concentram pe defecte, o sa invatam sa scoatem in evidenta ce e mai bun, caracteristicile cele mai frumoase.
Fiecare fata are caracteristicile sale unice, iar in functie de cat de repede ti le descoperi pe ale tale, cu atat vei fi mai fericita si mai increzatoare.
Sa nu uitam, fiecare femeie este frumoasa!

Machiaj de mireasa Adina Zotinca

Ziua nuntii tale este cea mai speciala si captivanta. Este ziua in care este vorba doar despre tine si despre inceputul restului vietii tale. Esti in momentul in care visul tau devine realitate, ziua in care te casatoresti cu persoana pe care o iubesti si cu care visezi sa iti petreci viata. Eu doresc sa te ajut sa faci din aceasta zi cea mai speciala zi din viata ta.
Am avut placerea sa pot ajuta cateva din cele mai frumoase femei sa isi celebreze ziua nuntii lor. Eu le socotesc cele mai frumoase, nu pentru ca erau modele fashion sau actrite celebre, dar pentru ca ele radiau o stralucire de dragoste si exaltare pentru viitor.

Mireasa machiata elegant Adina Zotinca

Eu simt ca te pot ajuta sa arati cea mai frumoasa, dar intai cred ca trebuie sa discutam pe scurt ce este adevarata frumusete.
Adevarata frumusete NU este tiparul ideal al frumusetii perfecte, dar in schimb adevarata frumusete este sa ai incredere in tine si sa iubesti cine esti, sa te iubesti asa cum esti.
Adevarata frumusete vine din expresia ochilor tai si din personajul din fata ta, atunci cand te privesti in oglinda.
Eu cred ca fiecare femeie este frumoasa, este doar chestiunea de a o ajuta sa isi afle adevarata frumusete.
Este dovedit faptul ca daca o femeie are aspectul in cea mai buna forma, ea se si simte frumoasa.

Machiaj de mireasa Adina Zotinca Sibiu

Pentru pregatirea nuntii, cele mai multe femei petrec saptamani, chiar luni, pentru a isi alege rochia potrivita. Apoi au nevoie de timp pentru selectarea detaliilor pentru intreaga nunta. Stiu ca nimeni nu viseaza sa astepte pana in ultima clipa pentru a gasi rochia perfecta sau accesorile pentru petrecerea de nunta. De aceea, multe femei lasa la urma planificarea unei programari sau intalniri cu esteticiana sau makeup artistul. Vreau sa fiu sigura ca nu faci parte din categoria celor care uita sa faca acest lucru. Trebuie sa fii pregatita si aranjata pentru ziua cea mare. Despre aceasta am discutat in articolele anterioare, cum sa iti pregatesti tenul pentru ziua cea mare.
Este important sa afli look-ul perfect pentru tine din timp. Nu trebuie neaparat sa incerci ceva complet nou, dar trebuie sa iti fie scoase corect in evidenta partile bune. Lucrul minunat in ceea ce priveste machiajul, este ca acesta se demachiaza, asa ca simte-te libera sa te joci cu culorile.

Machiaj colorat de mireasa Adina Zotinca

Spre norocul tuturor care doresc sa aiba un look impecabil, exista machiajul profesionist care te ajuta in ziua cea mare sa arati superba si sa fii increzatoare.

Va astept cu drag pentru a avea o experienta unica impreuna!

Machiajele prezentate in acest articol sunt realizate de Adina Zotinca - makeup artist & estetician

Opinii (0)

Adauga opinia ta: