Fotografii targ nunta Sibiu Wedding Days
Articole locale

Fotografii targ nunta Sibiu Wedding Days

de

Prima editie a targului de nunta Sibiu Wedding Days s-a desfasurat in perioada 17-19 februarie 2012 la Sala Transilvania din Sibiu si a reusit sa stranga la un loc zeci de furnizori de servicii si produse dedicate nuntilor.

Portile targului au fost deschise vineri, incepand cu ora 12:00 cand a avut loc si deschiderea oficiala a targului de nunta. Pe tot parcursul zilei, organizatorii au pregatit diferite workshop-uri pentru viitorii miri, atingand diferite teme precum sonorizare, organizarea nuntii, decoratiuni, etc. In cadrul workshopurilor au fost invitati experti din domeniul nuntilor, care au prezentat viitorilor miri sfaturi utile incepand de la organizarea unei nunti, stabilirea bugetului, importanta muzicii la nunta si pana la alegerea buchetului de mireasa.

Sambata, incepand cu ora 10:00, vizitatorii au putut admira standurile atent aranjate ale furnizorilor participanti, au discutat direct cu cei care ii vor ajuta in organizarea celei mai frumoase zile si au primit oferte speciale valabile numai pe perioada targului.
Incepand cu ora 12:00 s-a dat din nou startul workshop-urilor, de data aceasta viitoarele mirese au aflat direct de la specialisti trendurile de machiaj ale anului 2012 si diferite tehnici moderne de machiaj. Nu au lipsit nici ideile si sfaturile pentru o nunta perfecta sau calendarul etapelor de pregatire a nuntii.
La ora 16:00 viitoarele mirese au putut admira noile colectii ale anului 2012 in cadrul unei prezentari dupa care au aflat de la hair stilisti cum sa isi aleaga coafura care sa le puna cel mai bine in evidenta in ziua nuntii.

Duminica, in ultima zi a targului de nunta au continuat intalnirile cu specialistii, de data aceasta s-a pus accent pe fotografia de nunta, aranjamentele florale si picanteriile artistice din cadrul unei nunti. La ora 16:00, vizitatorii au fost intampinati de solisiti si formatii care au intampinat momentul extragerii marelui castigator al nuntii de 10.000 de euro.

In final, toti cei care au participat la targul de nunta Sibiu Wedding Days au avut numai de castigat, atat premii cat si o multime de informatii valoroase, informatii care vor ajuta viitorii miri in organizarea unei nunti asa cum si-au dorit.

Va lasam in continuare in compania fotografiilor realizate de David Postatny in cadrul targului de nunta Sibiu Wedding Days.
 

Opinii (0)

Adauga opinia ta: