Fotografii targ Totul pentru nunta ta 2012
Articole locale

Fotografii targ Totul pentru nunta ta 2012

de

Viitorii miri sibieni au avut si anul acesta oferta bogata in cadrul targurilor de nunta organizate in Sibiu. Unul dintre aceste targuri a fost "Totul pentru nunta ta" si s-a desfasurat in perioada 24-26 februarie 2012 la Casa Armatei din Sibiu.

Numerosii expozanti prezenti la targ au expus si prezentat cum ai stiut mai bine ofertele anului 2012 astfel ca viitorii miri care au vizitat targul au putut afla informatii utile si complete despre organizarea celui mai frumos eveniment din viata lor si anume nunta.

Restaurantele sibiene participante la targ au oferit variantele de meniu pentru a fi consultate in detaliu de cei interesati, agentiile de organizari au afisat cele mai deosebite decoruri de nunta pentru a atrage viitori clienti iar cofetariile au expus adevarate opere de arta.

Spre bucuria viitoarelor mirese, la targ au participat numerosi furnizori si producatori de rochii de mireasa, astfel ca cine nu a achizitionat inca rochia pentru marea zi, a avut sansa in cadrul targului sa probeze si sa admire o sumendenie de modele de rochii deosebite.

Toata lumea participanta la targ a avut numai de castigat, vizitatorii analizand ofertele iar furnizorii cunoscandu-si viitorii miri ai anului 2012.

Va invitam in continuare sa vizualizati galeria de fotografii realizate de Consuela Borcila in cadrul targului "Totul pentru nunta ta".

Opinii (0)

Adauga opinia ta: